Snart Sommar!

Nu har jag torsdagsöppet i min Ateljé
kl 14-18

Köp Boken Pluttens Mindfulness via Adlibris på Nätet

Nu finns mina Kalendrar på bla Gallerix, bokia & Lekia

Årets julkort
Säljs i10-pack
5 olika motiv
Välkommen in i webshoppen

Det blåser
ute Idag!

Bröllopstavlor
Beställ en personlig bröllopstavla i webbshoppen, varje tavla målas utifrån dina önskemål, du väljer bland 4 olika motiv och sedan har du möjlighet att välja hårfärg, hudfärg, namn, datum mm, En unik present till ett enastående bröllopspar! Mera kärlek åt världen!

Studentkort release!
Snart finns det fyra nya studentkort ute i butik, du hittar dem bla på Gallerix, Cervera, Royal Design och Önska, tänk vad fort tiden går... kom ihåg att njuta av doften från syrenen och ljudet av grus under skorna, ha en riktigt härlig vår!

Utställning pågår 13 april - 6 maj
En liten men färgsprakande utställning pågår just nu i konstkuben på Krokoms Bibliotek, du vet väl att du kan beställa bilder från Princess Art som rullgardiner, art prints, plexiglastavlor och canvastavlor mm i samarbete med fantastiska företaget Din Print, en liten färgklick för varje hem. Välj det som passar dig bäst!

If YOU´re Lucky ENOUGH to have Princess,
YOU´RE LUCKY ENOUGH.

En stor rubrik.

BOKSLÄPP!
Snart är det dags för min nya bok "Jag är en älskad unge" att gå i tryck, förbeställ ditt ex här så har du säkrat presenten till din gullunge eller till dig själv. Begränsad upplaga, hårdband, trycks i samarbete med Jengel förlag. Ca 2 månaders leveranstid från tryckdatum, Du hittar boken i webbshoppen, välkommen in!

Samarbete
det är en fantastisk uppfinning! Princess Art har ett pågående samarbete med Jämtfald, genom att beställa mina produkter bidrar du till deras fantastiska arbete, då en del företagets förtjänst går direkt till deras verksamhet! Du hittar även en fast utställning med Annas Plexiglastavlor i deras lokaler på Prästgatan 50 i Östersund, när du  ändå är där, passa på att ät deras supergoda lunch!