I can do anything with the right shoes!

Hej underbara du, vad härligt att just du hittat hit!
Så vem är jag, jo det ska jag berätta…
Det var en gång en flicka, som föddes i Smålands djupa skogar. 
Bland Astrid Lindgrens fantastiska sagor och John Bauers magiska väsen spankulerade hon runt i sina röda älsklingsskor.
När hon blev äldre tyckte hon att världen var en smula grå och trist och att människorna som levde i den var lite för stressade och glömde bort att njuta av livet. Så hon bestämde sig för att bli "Prinsessa", och med pensel och färg påminna människor om att livet faktiskt kan vara som en saga!
Hennes drivkraft var och är att få ditt hjärta att le en smula, och att göra världen till en lite lyckligare plats genom att sprida färg och glädje med sina målningar.
Inspirationen till målningarna kommer ifrån allt världen har att erbjuda, människor, texter, musik, platser och sist men inte minst från min egen fantasi och allt jag sparat i mitt inre.
Någon finare konstnärlig utbildning finns inte på mitt CV, då mina föräldrar tyckte att det där med konstnärsskap verkade lite otryggt, så istället har jag diverse andra utbildningar i bagaget bla gymnasielärarutbildning i bild och textilslöjd, jag har även gått utbildning i allt från regndroppsterapi, hälsoutveckling, energimedicin och till hypnoscoach, ja du hör ju, en salig röra helt enkelt haha. Under fem år drev jag även ett ekologiskt café hemma i mitt vardagsrum hihi. Så jag är som det så tjusigt heter vad man kallar autodidakt. 
För mig är måleri avslapppning, lycka och njutning!
Så välkommen till min värld, en värld där det goda alltid vinner, en värld fylld av livsnjutande varelser, sprakande färger och skratt, tillsammans gör vi den här världen till en lyckligare plats!


Puss & Princesstårta/ Anna
 

Foto: Susanne Kvarnlöf
Foto: Susanne Kvarnlöf