Det var en gång...
En flicka som tyckte att världen blivit alldeles för grå och trist. Så därför bestämde hon sig för att med hjälp av pensel och färg påminna människorna i världen om att livet faktiskt kan vara som en saga! Princess Art
Etablerades av Anna Klingbjer 2013, med målet att sprida lycklig konst i världen, numera försöker hon även göra människor lyckligare med hypnos och meditation. Tillsammans gör vi världen till en härligare plats!

Priser

Fotsättning följer... 
Ensam är stark men tillsammans är vi ännu starkare, därför samarbetar Princess Art idag
med flera fantastiska företag och personer bla. med företagets egen Art Manager Anders, Tinas Praliner, Jämtfald, Scan Decor, Stadsparaden, Flowers mfl. Du hittar även Princess Art´s bilder på bla Gallerix, Cervera, Arti Zen, Royal Design, Önska mfl butiker. Det största samlade utbudet av bilder finns här i hennes egen webbshop, hjärtligt välkommen in! 

The happy end.
Princess Art tror att världen blir vackrare och lyckligare av glada tankar, drömmar, omtanke, vackra ord, härliga färger, ödmjukhet, vänlighet, skratt och givetvis lycklig konst, det är de tankar som får styra arbetet framåt och tillsammans med mina samarbetspartners, dig och allra andra underbara varelser så blir den här sagan fantastisk, TACK för att du kikar in! Och du, glädje smittar så ut och le stort nu!
Puss & Princesstårta - Anna/Princess Art